Iz drugih medija-Radnik Vrbica i udruga Prekopruge odigrali bez pobjednika

Vrbica: NK RADNIK VRBICA-UDRUGA PREKOPRUGE IVANKOVO 3:3 (3:0) 6:7 na penale

Igralište “Utvaj”,Gledatelja 30-tak. Sudac:Zdenko Marković-Vrbica Strijelci: 1:0 Čapalija u 5.min. 2:0 I.Petrić u 10.min. 3:0 J.Petrić u 31 min. 3:1 Jurić (ag) u 48.min. 3:2 Zeljko u 55.min. i 3:3 M.Borić u 70.min.

NK Radnik Vrbica: Jurić,Kovačević,J.Petrić, I.Petrić,Matijašić,Faletar,Z.Jukić,Vidrač,Bošnjaković,Žilić,i Čapalija.Još su igrali: G.Petrić,Jakob,J.Bošnjaković,I.Milošević,M.Milošević i Lipert.Predstavnik kluba: Tomislav Plazanić,Trener:Antun Jukić.

NK Udruga “Preko pruge” Ivankovo: Dr..Borić,Jozić,Hodak,D.Marijanović,B.Borić,J.Antunović,K.Antunović,M.Borić,Zeljko,I.Borić,i Crnković.Još su igrali: P.Antunović,A.Antunović,Sivonjić,I.Marijanović.Dom.Borić,Stjepanović i Balašković. Predstavnik kluba:Ante Borić,trener.Đuro Crnković.

Igrač utakmice:Josip Antunović (Udruga Preko pruge) Ivankovo.

Pravo i puno zadovoljstvo bilo je pogledati i biti u Vrbici poslije prijateljske i humanitarne utakmice NK Radnik Vrbica i Udruga Preko pruge” Ivankovo, a poslije uživati u pobjedi Hrvatske nad Argentinom od 3:0. Isti rezultat od 3:0 bio je i u Vrbici ali samo u prvom poluvremenu.Gosti iz Ivankova nisu se ni snašli ,  a Radnik je već u 10.minuti imao vodstvo od 2:0 golovima Čapalije u 5.min. i Ive Petrića u 10.minuti a u 31.minuti u listu strijelaca  upisao se i Josip Petrić za 3:0. što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku momčad Radnika povukla je malo “ručnu” kočnicu,što su dosta stariji igrači Udruge Preko pruge maksimalno iskoristili i autogolom vratara domaćih Jurića u 48.minuti smanjili na 3:1. Nadprosječnom upornošću  u 55.minuti golom Zeljka rezultat je bio 3:2.Jedan od boljih pojedinaca u Ivankovačkim redovima M.Borić je u 70.minuti uspio nekako poravnati na 3:3 rezultat kojim je završio zvanični dio utakmice.Čak je ekipa Udruge Preko pruge mogla i pobijediti samo da je Zeljko u još u prvom dijelu u 28.minuti iskoristio kazneni udarac (pogodio vratnicu). Ovako završilo je “nekako najrealnijih” 3:3. Da bi se ipak znao tko je pobjednik,prišlo se izvođenju penala u kojima su Ivankovačni bili nešto bolji i ukupnim rezultatom 7:6 na kraju slavili.

Slavili su i Vrbičani jer su od Udruge Preko pruge na poklon dobili komplet dresova (dres,gaćice i štucne 18.kom.), televizor, play station i računalo s printerom. Neposredno prije početka  i zajedničkog gledanja utakmice vatrenih upriličena je  ceremonija primopredaje  navedenih darova koju su obavili predsjednici Udruge Preko pruge Ivankovo gosp.Krunoslav Antunović i NK Radnik Vrbica gosp.Tomislav Plazanić. Nadahnutim govorom i riječima zahvale nazočnim se obratio i Vilim Zeljko (rođen u Vrbici, a danas živi u Ivankovu) i obećao da će iskoordinirati prvi slobodni termin za uzvrat u Ivankovu, ali ovaj put na malonogometnom terenu Udruge Preko Pruge.NK Radnik se potrudio i skuhao jedan od boljih slavonskih specijaliteta-čobanac- koji svi akteri doslovce “počistili” u poluvremenu utakmice vatrenih.Čim su naši poveli, povela se i naša gromoglasna i domoljubna pjesma.Ovom utakmicom nazočni  svojim primjerom pokazali su kako se stvaraju prijateljstva i  kako bih se svi ovako trebali družiti i veseliti se, jer je rezultat bio u drugom planu (Anto Borić)

Preuzeto sa : http://sportalo.hr/radnik-vrbica-udruga-prekopruge-odigrali-bez-pobjednika/