Arhiva kategorije: special- edition

Hrvatska – Engleska

Sutra igramo protiv Engleske. Dan 11.07.2018. bi trebao biti dan kada moramo biti najglasniji do sada i navijati za našu HRVATSKU..!!!Vidimo se na našoj lokaciji kao i do sada..!

Hrvatska – Rusija

U subotu 07.07.2018. u 20h naša reprezentacija igra s Rusijom. Ta utakmica nas vodi u polufinale naravno ako svojom igrom to opravdamo. Nadamo se prolasku naše skupine dalje i zato ćemo gledati utakmicu na našem starom mjestu sa popratnim sadržajem.! Vidimo se tamo.!

Dan nakon pobjede

Evo danas nakon dramatične pobjede nad Danskom sve je puno hrvatstva i obilježja ljubavi i solidarnosti. Utakmica je bila jako iscrpljujuća na sve moguće načine, ali su je priveli kraju i na kraju nas ispunili potpunih veseljem. Hvala im na tome i nadamo se daljnjem uspjehu naše “repke”.!!!

Završena prijateljska utakmica

Dana 21.06.2018. odigrali smo utakmicu i napravili ono zbog čega smo i zamislili ovaj događaj. Što se tiče utakmice koja je bila puna preokreta i napetosti nema se što dodati nego da je bila u skladu sa EU normama.! Igrač utakmice je još nepoznat, jer je puno potencijalnih igrača koji bi mogli preuzeti tu titulu.! Neki govore da ne to W.Z., ali njegova skromnost nije se još izjasnila iako je dotični briljirao na terenu što i govore njegovi potezi (promašena dva penala i promašena tri “zicera”). Što se tiče ostatka dijela večeri pristupili smo primopredaji poklona uz zahvalu i govor predsjednika i dopredsjenika NK Radnik Vrbica. Uz sve to lijepo što se događalo taj dan pratili smo naše vatrene i navijali, te sa oduševljenjem dočekali kraj utakmice i proslavili pobjedu nad Argentinom sa “simboličnih” 3:0. Uz sve to veselje još se jednom zahvaljujemo Nk Radniku na svemu što su nam pripremili taj dan i u nadi u nastavak suradnje dogovorili smo uzvratnu utakmicu na našem terenu preko pruge.!

slike od ovog događaja biti će uskoro u galeriji.!

Prijateljska utakmica

Dana 21.06.2018 četvrtak, udruga Prekopruge Ivankovo odigrat će prijateljsku utakmicu s NK Radnik iz Vrbice. Udruga daruje NK Radnik s TV-om, kompletom dresova, PlayStation-om i kompjuterom. Razlog ovakvih druženja je nastojanje u poticanju mladih i djece da se druže na sportskim  terenima i da im se da prilika da pokažu svoje talente. Isto tako je cilj razvijanje prijateljstva kroz suradnju.!

Otvaranje sezone

Uz sve radove koje udruga obavlja tokom godine veliku pažnju između ostalog pridodaje i aktivnom druženju uz igru. Ovakve i slične aktivnosti potiču mlade i odrasle da se druže uz i nakon posla kojeg svakodnevno obavljaju. Otvaranje sezone u tim i sličnim aktivnostima je najteži dio. Otvaranje podrazumijeva veliku i nepristranu aktivaciju svih mogućih resursa za obavljanje predstojećih poslova. Slike od ovog otvorenja pogledajte ovdje.

Vježbe na bosutu

Udruga u sklopu svog plana i programa je organizirala odlazak na bosut. Jedan dio ekipe koji se bavi ovom problematikom je zadao vrijednosti i odredio pravila za ovakve događaje . Predviđeno je da svi budu nazočni, iako to nije bilo tako ,jer su neki bili odsutni. Većina odsutnih je bila spriječena dok nekolicina nije niti znala (kao) da ima ovaj događaj. Iako vježbe su za sve od 2-82 godina bez obzira na spol, rasu, nacionalnost, vjeroopredjeljenje, visinu, težinu, boju kose, bračni status, neki nisu došli..! Ali zato dio ekipe koji je bio tamo se dobro uklopio u plan i program za taj dan.Slike pogledajte u galeriji.

Vježbe

Dana 08.11.2014. organizirane su vježbe na već ustaljenoj lokaciji. Vježbe su prošle po planu i programu i nije bilo ozljeđenih niti ranjenih i pri tome nije nastradala niti jedna životinja. Iako već standardna izvedba uvijek nas iznenadi neka nova performansa.

Završeno natjecanje u pripremi graha

grahDana kad je počelo je i završilo natjecanje u pripremi graha. Sve količine pripravljenog graha su članovi prekopruge nakon višesatnog isčekivanja  uspješno potrošili. I svi su bili zadovoljni osim njih par koji nisu stigli na vrijeme reagirati, pa su ostali bez svoga dijela. Sve ovo možete pogledati u našoj galeriji.

Natjecanje u pripremi graha

grah

Dana 29.06.2013. udruga organizira natjecanje u pripremi graha. Pozvani su svi članovi da prijave ekipe za natjecanje u beli pošto se za grah pripremu već prijavio jedan član odnosno dva ili tri, možda još dođe i četvrti i peti, pa tako onda treba smo ponijeti papira, olovku i karte za belu. Grah će biti za sve sudionike natjecanja uz simboličnu uplatu () skoro besplatno. Svi koji žele mogu i igrati nogometa, samo što bi trebalo dan ranije pokositi igralište i kanale uz igralište. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost, pa tako dalje. Hvala svima onima koji dođu, a  još i više onima koji ne dođu, jer će ostati više onima koji dođu, ako dođu. I još samo da napomenemo da svi sudionici mogu doći u svojim standardnim uniformama da nije potrebno oblačiti svečanu uniformu. Vidimo se kad se vidimo….

 

 

Treba pripaziti na količinu da nebi poslije bilo ovoga…

sada