Arhiva kategorije: special- edition

Otvaranje sezone

Uz sve radove koje udruga obavlja tokom godine veliku pažnju između ostalog pridodaje i aktivnom druženju uz igru. Ovakve i slične aktivnosti potiču mlade i odrasle da se druže uz i nakon posla kojeg svakodnevno obavljaju. Otvaranje sezone u tim i sličnim aktivnostima je najteži dio. Otvaranje podrazumijeva veliku i nepristranu aktivaciju svih mogućih resursa za obavljanje predstojećih poslova. Slike od ovog otvorenja pogledajte ovdje.

Vježbe na bosutu

Udruga u sklopu svog plana i programa je organizirala odlazak na bosut. Jedan dio ekipe koji se bavi ovom problematikom je zadao vrijednosti i odredio pravila za ovakve događaje . Predviđeno je da svi budu nazočni, iako to nije bilo tako ,jer su neki bili odsutni. Većina odsutnih je bila spriječena dok nekolicina nije niti znala (kao) da ima ovaj događaj. Iako vježbe su za sve od 2-82 godina bez obzira na spol, rasu, nacionalnost, vjeroopredjeljenje, visinu, težinu, boju kose, bračni status, neki nisu došli..! Ali zato dio ekipe koji je bio tamo se dobro uklopio u plan i program za taj dan.Slike pogledajte u galeriji.

Vježbe

Dana 08.11.2014. organizirane su vježbe na već ustaljenoj lokaciji. Vježbe su prošle po planu i programu i nije bilo ozljeđenih niti ranjenih i pri tome nije nastradala niti jedna životinja. Iako već standardna izvedba uvijek nas iznenadi neka nova performansa.

Završeno natjecanje u pripremi graha

grahDana kad je počelo je i završilo natjecanje u pripremi graha. Sve količine pripravljenog graha su članovi prekopruge nakon višesatnog isčekivanja  uspješno potrošili. I svi su bili zadovoljni osim njih par koji nisu stigli na vrijeme reagirati, pa su ostali bez svoga dijela. Sve ovo možete pogledati u našoj galeriji.

Natjecanje u pripremi graha

grah

Dana 29.06.2013. udruga organizira natjecanje u pripremi graha. Pozvani su svi članovi da prijave ekipe za natjecanje u beli pošto se za grah pripremu već prijavio jedan član odnosno dva ili tri, možda još dođe i četvrti i peti, pa tako onda treba smo ponijeti papira, olovku i karte za belu. Grah će biti za sve sudionike natjecanja uz simboličnu uplatu () skoro besplatno. Svi koji žele mogu i igrati nogometa, samo što bi trebalo dan ranije pokositi igralište i kanale uz igralište. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost, pa tako dalje. Hvala svima onima koji dođu, a  još i više onima koji ne dođu, jer će ostati više onima koji dođu, ako dođu. I još samo da napomenemo da svi sudionici mogu doći u svojim standardnim uniformama da nije potrebno oblačiti svečanu uniformu. Vidimo se kad se vidimo….

 

 

Treba pripaziti na količinu da nebi poslije bilo ovoga…

sada

Završen malonogometni turnir “Ivankovo 2012”

crnkovic_company

Dana 13.01.2013. završen je malonogometni turnir “Ivankovo 2012”. Ekipa Crnković company je osvojila zavidno 2. mjesto. Za ekipu su nastupali svi oni koji su i igrali i još poneki koji nisu igrali, oni su samo nastupali (Đ.C. i M.B.), ali uz trud cijele ekipe su ipak došli do 2. mjesta. Slike možete pogledati u galeriji…moramo naglasiti da u ovome pohodu nije stradala ni jedna životinja, niti je bilo odlaganja štetnih tvari na mjesta gdje to nije predviđeno…Hvala

Malonogometni turnir “Ivankovo 2012”

slama_prekopruge

Dana 11.01.2013. ekipa “Crnković company d.o.o.  export-import i usluge obrade i postavljanje, te održavanje svih limenih i ostalih materijala koji u sebi ne sadržavaju, štetne stvari i ostale stvari koje štete ljudima i prirodi, a nisu u skladu sa propisaima EU zakona o zaštiti i održavanju posebnih mjesta na kojima žive mikroorganizmi koji u svojoj strukturi nemaju ništa što utječe loše na okoliš, uglavnom što se tiče zakona posebno pročišćenog članka koji naglašava bitnost nebitnih stvari u prirodi i oko nas”.
Uglavnom ova je ekipa ušla kao outsider u natjecanje, ali je nakon prezentacije svoji vještina,sposobnosti,mudrosti,kvlaitete,fairplay,i ostalog iz članka 10. i stavka 3. došla među 4 najbolje ekipe na turniru u veteranskoj sekciji.