Arhiva kategorije: Ivankovo-info

Sretan Uskrs !

Sretan Uskrs svim članovima, simpatizerima i ostalim koji podržavaju rad udruge na bilo koji način. !

Upravni odbor udruge prekopruge Ivankovo.!

Sretan Božić i nova godina

Našim članovima, simpatizerima, suradnicima i svima onima koji podržavaju rad udruge,

Čestit Božić i puno Božjeg blagoslova,
zdravlja, sreće, sloge u obitelji i braku,
te da u sreći i zdravlju provedete
2018. godinu,  želi vam…

Udruga Prekopruge Ivankovo

Iz drugih medija

Ovdje možete pogledati obavijest iz drugih medija (www.zepce.ba)

Facebook

Slike “Bosansko sijelo 2017”

U našoj galeriji možete pogledati neke od slika s našeg “Bosanskog sijela 2017”. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjetili i bili dio događaja, te isto tako svima onima koji su sudjelovali u organizaciji na bilo koji način. Posebno se zahvaljujemo našim gostima iz BiH, HKUD “Naša Baština” iz Globarica, te izvođačima “Bukovački jarani”.

Slike s “Bosanskog sijela 2017” koje su napravili gosti pogledajte ovdje.Bosansko sijelo 2017

U sklopu programa “Ljeto u općini Ivankovo” dana 04.08.2017. sa početkom u 20 h održati će se “Bosansko Sijelo 2017” na igralištu prekopruge. Izvođači su “Bukovački Jarani” , te “HKUD Naša Baština” iz Globarice, BiH. Ulaz je besplatan .! Dođite i zabavite se !

Maknimo djecu s ulice!

NAJVEĆA DONACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU!

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio te štucne. Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima!

Otvaranje sezone

Uz sve radove koje udruga obavlja tokom godine veliku pažnju između ostalog pridodaje i aktivnom druženju uz igru. Ovakve i slične aktivnosti potiču mlade i odrasle da se druže uz i nakon posla kojeg svakodnevno obavljaju. Otvaranje sezone u tim i sličnim aktivnostima je najteži dio. Otvaranje podrazumijeva veliku i nepristranu aktivaciju svih mogućih resursa za obavljanje predstojećih poslova. Slike od ovog otvorenja pogledajte ovdje.

Izgradnja autobusnog okretišta u oba smjera

Dana 07.03.2016. godine započela je izgradnja autobusnog  okretišta u oba smjera na ulazu u ulicu Josipa Kozarca. Investitor je općina Ivankovo, a izvođač radova je Cestorad Vinkovci. Slike od radova će biti u dostupne u našoj galeriji.

Neke slike pogledajte ovdje ili u galeriji.

Vježbe na bosutu

Udruga u sklopu svog plana i programa je organizirala odlazak na bosut. Jedan dio ekipe koji se bavi ovom problematikom je zadao vrijednosti i odredio pravila za ovakve događaje . Predviđeno je da svi budu nazočni, iako to nije bilo tako ,jer su neki bili odsutni. Većina odsutnih je bila spriječena dok nekolicina nije niti znala (kao) da ima ovaj događaj. Iako vježbe su za sve od 2-82 godina bez obzira na spol, rasu, nacionalnost, vjeroopredjeljenje, visinu, težinu, boju kose, bračni status, neki nisu došli..! Ali zato dio ekipe koji je bio tamo se dobro uklopio u plan i program za taj dan.Slike pogledajte u galeriji.

Bosansko sijelo 2015

Udruga prekopruge Ivankovo zbog poteškoća u organizaciji ovogodišnjeg bosanskog sijela odgađa organiziranje manifestacije za ovu godinu. Naime organizacijski i upravni odbor udruge je donio jednoglasnu odluku nakon više sastanaka.