Arhiva kategorije: Radovi

Maknimo djecu s ulice!

NAJVEĆA DONACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU!

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio te štucne. Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima!

Nova kosilica

U sklopu plana i programa rada udruge za 2017. godinu jedna od aktivnosti je bila kupnja nove kosilice sa košem. Ista je predviđena za redovno održavanje zelenih površina koje su inače u planu održavanja. Kupnja kosilice za udruge je dosta veliki problem, pa smo se obratili općini Ivankovo odnosno općinskom vijeću za pomoć pri kupnji. Vijeće je prepoznalo problem udruge, te je većinskom odlukom vijeća donesena odluka za pomoć pri kupnji odnosno da pomogne u cjelokupnom iznosu za kupnju kosilice. Ovim putem im se zahvaljujemo.!

Završena izvještajna skupština

Održana je izvještajno izborna skupština udruge Prekopruge Ivankovo. Nakon izvještajnog izlaganja predsjednika o izvješćima o radu i financijama, skupština je razriješila dosadašnje članove odbora i predsjednika,tajnika, te dopredsjednika. uslijed rasprave i prijedloga donešene su odluke i zaključci koje možete pogledati u izvješćima.

Slike možete pogledati u galeriji.

Završen 1. dio postavljanja ograde

Dana 17.02.2017. godine završen je 1. dio postavljanja ograde oko terena. U nastavku radova ograditi će se ostatak predviđenog dijela, ali taj dio ide sa ogradom odnosno panelima od lima. Svi radovi su u sklopu odluka upravog odbora odnosno skupštine udruge prekopruge Ivankovo. Slike možete pogledati ovdje.

Izvještajno-izborna supština

Odlukom upravnog odbora dana 23.02.2017. u 18:00 h udruga Prekopruge Ivankovo će održati izvještajno-izbornu skupštinu. Pozvani su svi članovi i suradnici koji će dobiti i poziv na kućnu adresu. Isto tako sve ostale pozivamo da se slobodno priključe, poslušaju izvještaje o radu i financijske izvještaje , te u slobodnoj volji predlože i nekakav prijedlog. Skupština će se održati u prostoru udruge.

 

Otvaranje sezone

Uz sve radove koje udruga obavlja tokom godine veliku pažnju između ostalog pridodaje i aktivnom druženju uz igru. Ovakve i slične aktivnosti potiču mlade i odrasle da se druže uz i nakon posla kojeg svakodnevno obavljaju. Otvaranje sezone u tim i sličnim aktivnostima je najteži dio. Otvaranje podrazumijeva veliku i nepristranu aktivaciju svih mogućih resursa za obavljanje predstojećih poslova. Slike od ovog otvorenja pogledajte ovdje.

Radovi na skladištu

Dana 26.01.2017. godine radovi na skladištu su se približili kraju. Naime već nekoliko tjedana otprilike svakog četvrtka radilo se na unutarnjem uređenju skladišta. Namjena skladišta je za potrebe udruge prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Slike možete pogledati u našoj galeriji.

Akcija 08.10.2016.

Dana 08.10.2016. udruga prekopruge je uz proslavu dana neovisnosti odradila i jednu akciju. U akciji su odrađeni sljedeći poslovi: završetak izgradnje novog mosta za novo dječje igralište, završetak vanjskih radova na skladištu, i početak unutarnjeg uređenja, košenje igrališta, te čišćenje okoliša. U radovima su sudjelovali odrasli, a i djeca koja su svojim angažmanom uvelike pomogla pri čišćenju okoliša. O ovim radovima i njihovim izvođačima najbolje da pogledate slike u galeriji. A nakon radova je uslijedio najbolji dio dana uz druženje i pjesmu.!

Početak izgradnje novog igrališta za djecu

U sklopu svog plana rada za razdoblje 2016-2019 udruga je započela dana 01.09.2016. sa radovima na izgradnji novog dječjeg igrališta. Postojeće igralište je već postalo malo , a i određeni sadržaji su uništeni. Novo igralište će biti površinom puno veće od dosadašnjeg, pa tako je uklonjeno boćalište koje će biti izgrađeno na drugoj lokaciji, ukloniti će se i basket igralište, te igračke koje su dobre bit će prebečene na drugu lokaciju. Ovdje možete pogledati što se uklanja . Na novom igralištu će biti: teren za mali nogomet, novo basket igralište, oko 25 novih sadnica raznog drveća i ukrasnog bilja, novi prijelaz preko kanala, naravno puno novih igrala za djecu (ljuljačke, klackalice, vrtuljak, tobogan,….itd), nove klupe za roditelje i one koji paze na djecu i još poneki detalji. Završetak je predviđen za 2019. godinu, a možda i prije ako budemo dobili namjenska sredstva u obliku donacija za ovaj projekt. Kako uplatiti donaciju udruzi za određeni program ili projekt, možete provjeriti OVDJE .

Radna akcija

Dana 30.04.2016. godine udruga je imala radnu akciju. U to je bilo uključeno postavljanje laminata u prostorije udruge, prije toga je sve izvađeno van iz prostora, poravanje poda, bojanje zidova i još poneki sitni poslići. Slike od ove radne akcije možete pogledati našoj galeriji.