Arhiva kategorije: Obavijesti

Iz drugih medija

Ovdje možete pogledati obavijest iz drugih medija (www.zepce.ba)

Facebook

Slike “Bosansko sijelo 2017”

U našoj galeriji možete pogledati neke od slika s našeg “Bosanskog sijela 2017”. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjetili i bili dio događaja, te isto tako svima onima koji su sudjelovali u organizaciji na bilo koji način. Posebno se zahvaljujemo našim gostima iz BiH, HKUD “Naša Baština” iz Globarica, te izvođačima “Bukovački jarani”.

Slike s “Bosanskog sijela 2017” koje su napravili gosti pogledajte ovdje.Bosansko sijelo 2017

U sklopu programa “Ljeto u općini Ivankovo” dana 04.08.2017. sa početkom u 20 h održati će se “Bosansko Sijelo 2017” na igralištu prekopruge. Izvođači su “Bukovački Jarani” , te “HKUD Naša Baština” iz Globarice, BiH. Ulaz je besplatan .! Dođite i zabavite se !

Maknimo djecu s ulice!

NAJVEĆA DONACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU!

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio te štucne. Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima!

Završena izvještajna skupština

Održana je izvještajno izborna skupština udruge Prekopruge Ivankovo. Nakon izvještajnog izlaganja predsjednika o izvješćima o radu i financijama, skupština je razriješila dosadašnje članove odbora i predsjednika,tajnika, te dopredsjednika. uslijed rasprave i prijedloga donešene su odluke i zaključci koje možete pogledati u izvješćima.

Slike možete pogledati u galeriji.

Izvještajno-izborna supština

Odlukom upravnog odbora dana 23.02.2017. u 18:00 h udruga Prekopruge Ivankovo će održati izvještajno-izbornu skupštinu. Pozvani su svi članovi i suradnici koji će dobiti i poziv na kućnu adresu. Isto tako sve ostale pozivamo da se slobodno priključe, poslušaju izvještaje o radu i financijske izvještaje , te u slobodnoj volji predlože i nekakav prijedlog. Skupština će se održati u prostoru udruge.

 

Newsletter

Udruga prekopruge Ivankovo radi što boljeg komuniciranja sa svojim članovima, simpatizerima, prijateljima i svima onima koji na bilo koji način podržavaju rad udruge, uvodi NEWSLETTER.
Ovo isključivo služi za komunikaciju sa svim navedenim. Newsletter je dostupan svima i svi se mogu registrirati jednostavno. Za pristup obavijestima možete se OVDJE registrirati.
Udruga prekopruge Ivankovo se obvezuje da će vaše podatke koristiti isključivo za slanje obavijesti i ostalih bitnih informacija iz svoga rada.!
U nadi za što bolju komunikaciju sve vas pozdravljamo.!

Radovi na skladištu

Dana 26.01.2017. godine radovi na skladištu su se približili kraju. Naime već nekoliko tjedana otprilike svakog četvrtka radilo se na unutarnjem uređenju skladišta. Namjena skladišta je za potrebe udruge prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Slike možete pogledati u našoj galeriji.

Izvještajna skupština

Sukladno zakonu o udrugama i njihovim obvezama udruga prekopruge Ivankovo tokom mjeseca veljače će održati izvještajnu skupštinu (zakon pogledaj ovdje). Obvezom po zakonu i to po člancima 34. i 35. svaka udruga je dužna napraviti izvješće o financijskom radu i o tome obavijestiti širu javnost.

Sretan Božić i nova godina

Našim članovima, simpatizerima, suradnicima i svima onima koji podržavaju rad udruge,

Čestit Božić i puno Božjeg blagoslova,
zdravlja, sreće, sloge u obitelji i braku,
te da u sreći i zdravlju provedete
2017. godinu,  želi vam…

Udruga Prekopruge Ivankovo